Frits van Zutphen

Geboren op 31 Januari 1961 in Amersfoort, Nederland. Na het behalen van het HTS-diploma, in 1988 afgestudeerd aan de TU Delft, afdeling architectuur. Hij is een zeer gedreven architect met vierentwintig jaar ervaring in alle facetten van het proces, van schets tot uitvoering, en kan zich met recht allround noemen.

 

Frits heeft, als voormalig projectarchitect van ELV architecten, vele grote en complexe ontwerp-opgaven op zijn conto staan, waarbij hij naast het ontwerp ook de uitvoering ter hand nam. Winkelcentra, kantoren, woningen en diverse herbestemmingsopgaven behoren tot zijn portfolio. De vele ontwerpen voor winkels, winkelcentra en hun omgeving die hij heeft gerealiseerd, maken hem tot een specialist op het gebied van retail-ontwikkeling.

 

Hij heeft een technische achtergrond. Vormgeving en techniek gaan voor hem hand in hand. Zijn grote passie en respect voor vakmanschap deelt hij met alle betrokkenen in het bouwproces, van licht-adviseur tot timmerman.

 

Als architect is hij een goede gesprekspartner die graag in een intensieve samenwerking plannen ontwikkelt. Hij gebruikt zijn multidisciplinaire netwerk om de idee├źn en wensen van de opdrachtgevers te vertalen naar realiseerbare, inspirerende en innovatieve gebouwen.

Winkelcentrum Ijburg
Transformatie Albert Heijn, Buikslotermeerplein
Winkels en woningen, Pieter Vreedestraat, Tilburg
basisschool de vlieger, ypenburg ducroq & van zutphen architects

 

 

 

 

 

 

home

digitaal project archief

duCroq & van Zutphen architects

projecten

geschiedenis

Geestbrugkade 33

Lana duCroq

privacy verklaring

2281 CX, Rijswijk

Frits van Zutphen

 

 

bureau

 

 

nieuws

 

info@dcvz.nl

contact

 

+31 (0) 70 820 92 40