Buitengewone architectuur

We toveren een winkelstraat om tot balzaal, integreren kinderentekeningen in het metselwerk van van een school en etaleren Delfts ingenieurschap aan de snelweg. Onze opdrachtgevers zoeken creatieve oplossingen voor complexe problemen. Wij vinden die, door te breken met conventies, kritisch te blijven denken en de vraag vanuit een andere invalshoek te benaderen.

 

Onze opdrachtgevers zijn eigenzinnig. Zij hebben visie en zoeken een architect om hun ideeën vorm te geven. Wij maken projecten haalbaar. Rustig wonen aan de snelweg? Wij vinden een manier. Een mooi ruimtelijk gebouw plaatsen op een relatief klein plekje? Gaat lukken. Onmogelijkheden zien wij niet, wel kansen. Uitdagingen maken ons alleen maar meer creatief en vindingrijk.

 

Haalbaar en betaalbaar

Onze ontwerpen zijn de uitkomst van onze verschillende persoonlijkheden. Banken in de Grote Marktstraat

Wij nemen de vrijheid om te blijven ontwerpen en buiten de bestaande kaders te denken. Tegelijkertijd bekijken we continue hoe het ontwerp het best uitgevoerd kan worden. Dat doen we niet alleen. Wij worden gesteund door een multidisciplinair netwerk: trotse vaklui met innovatiedrang. Samen met onze opdrachtgever maken we buitengewone architectuur haalbaar en betaalbaar.

 

Een visitekaartje

Onze ontwerpen zijn verrassend anders. Het ontwerp van woontoren de Staal in Delft is geïnspireerd door het vakmanschap van de Delftse geschiedenis. Het is een uniek visitekaartje voor de stad. Het nieuwe gebouw van basisschool De Vlieger in Den Haag is compact en efficiënt. Zo wisten we budget vrij te maken voor een persoonlijke noot van de gebruikers: kindertekeningen met geglazuurde stenen op de buitenmuren en onderwijsondersteunende gedichtjes op de deuren van de klaslokalen.