duCroq & van Zutphen
architecten

Sinds 2013 werken wij samen aan mooie, innovatieve en verrijkende oplossingen die bijdragen aan een gezonde, gelukkige en duurzame samenleving. Onze ontwerpen zijn mogelijk door de bundeling van onze diverse talenten.

Lana studeerde architectuur in Zuid-Afrika, net na de afschaffing van Apartheid. Een tijd waarin alle conventies tegen het licht werden gehouden. Daardoor is niets vanzelfsprekend voor haar. Frits studeerde aan de TU Delft. Vormgeving, techniek en vakmanschap gaan bij hem hand in hand.

Samen doen

Wij geloven in samenwerking. De huidige circulaire uitdagingen zijn te groot om alleen op te lossen. We hebben een groot team van professionals om ons heen, met wie we het liefst al in een vroeg stadium van een ontwerp om de tafel zitten.

Hoe creëren we een uitdagend maar toch passend project? Welke procedures zijn ervoor nodig om dit te realiseren? Samen met onze opdrachtgevers betrekken wij iedereen met kennis van zaken en plezier in het vak bij het ontwerpproces.

Frits van Zutphen

Architect en medeoprichter
TU, Delft

Lana du Croq

Architect en medeoprichter
Wits University, Johannesburg

Lucia van Straaten

Interieurarchitect
Willem de Kooning Academy, Rotterdam

Christophe Veen

Architect
TU, Delft

Massimo Tamburini

Bureauhond
In opleiding

Ella Beerends

Kantoorassistent
In opleiding

Lana duCroq

(1970, Johannesburg)

Alles dat met ontwerpen te maken heeft, geeft mij plezier. Vanaf het eerste idee tot aan het laatste puntje op de i. Ik ben gefascineerd door ambacht, traditioneel en innovatief. Ik ben continu nieuwe plannen aan het maken, wetende dat we de kennis in huis hebben om ze te realiseren. Ik vind het geweldig om opdrachtgevers te verrassen en hun wensen om te zetten in haalbare en bijzondere ontwerpen. 

Frits van Zutphen

(1961, Amersfoort)

Vormgeving en techniek gaan bij mij hand in hand. Ik heb passie en respect voor vakmanschap. Hoe werkt het? En hoe zet je het in elkaar? Dat houdt mij bezig en maakt me een goede gesprekspartner voor opdrachtgevers.

Ontwerpen doe ik graag in intensieve samenwerking met ons multidisciplinaire netwerk. Zo vertaal ik de ideeën en wensen van opdrachtgevers naar realiseerbare, inspirerende en innovatieve gebouwen.

Meer weten?
Bel en kom langs voor een lekkere kop koffie.