Liever een droomplek dan een luchtkasteel

Onze opdrachtgevers hebben visie en willen buiten de bestaande paden treden. Wij zorgen dat het lukt. Omdat we kennis van zaken hebben en creatief zijn. Buiten de kaders denken, overzicht houden en flexibel en oplossingsgericht zijn. Zo komen we tot unieke, uitvoerbare en betaalbare bouwplannen.

 

Door het gebruik van de nieuwste technieken en de samenwerking met enthousiaste en innovatieve vakmensen kunnen wij aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers voldoen. We bouwen voor de toekomst, dus zoveel mogelijk circulair, CO2-neutraal en energiezuinig. Inspraak van omwonenden nemen wij vanzelfsprekend mee in onze ontwerpen.

 

Onze werkwijze

Wij beginnen altijd met een visionair concept en gaan direct met alle betrokken partijen om tafel. Input van alle deskundigen en omwonenden verwerken we in het ontwerp. Efficiënt en snel.

Frits en Lana met collega's in gesprek

Daarna gaan we met een team aan de slag om het ontwerp te realiseren. We brengen alle aspecten en randvoorwaarden in beeld en verwerken dit tot een goed ontwerp. De opdrachtgever kan zo een weloverwogen keuze maken.

 

Meerwaarde

Wij zorgen dat kosten en baten van een bouwproject in verhouding blijven en dat de droom van de opdrachtgever tastbaar wordt.
We hebben respect voor de omgeving en willen waarde toevoegen. Bouwen is permanent, we willen iets neerzetten waar ook toekomstige generaties nog lang plezier van kunnen hebben.